Ring til os +86-15862360430

Analyse af smart toiletlågmateriale

2022-04-28

SmartToiletsæde låger et af de rekvisitter, der ofte bruges i hjemmet i dag. Som traditionelToiletsæde låg, er hovedpanelerne også sammensat af en række forskellige materialer. Forskellige materialer har også forskellige egenskaber, hvilket gør det færdige produkt forskellige effekter.

Akrylpladen er i øjeblikket et mere almindeligt anvendt materiale. Det har god gennemsigtighed, kemisk stabilitet, meget let at behandle og farve, og har et smukt udseende. Dette er en tidligere udvikling af plastpolymermateriale. Den har en lang levetid og er praktisk at rengøre.

Kriseanalyseringscoveret er et meget giftfrit og farveløst materiale. Det kan tilføje en række farvestoffer til farvning, korrosionsbestandighed, oliebestandig og billig pris. Selvom vandmodstanden og den elektriske modstand af dette materiale er dårlig. Men dette påvirker ikke toiletlågets funktion. Den er holdbar. Det er også et materiale, der i øjeblikket bruges i smartToiletsæde låg.

PVC-plast er også et relativt almindeligt toiletlågmateriale på markedet. Det kaldes også polyvinylchlorid. Hovedkomponenten er polyvinylchlorid. Det er kendetegnet ved korrosionsbestandighed, lyse farver, fast og holdbart, men sejhed og varmebestandighed De er relativt dårlige. Selvom prisen er billig, er materialet lidt utilstrækkeligt.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy